….a přece se uskutečnila

Datum
5.6.2024
Text

Nápad pozvat rodiče k neformálnímu setkání do areálu zahrady našeho gymnázia se stal skutečností! Byť jsme se pohybovali na hraně zrušení akce, přesto se uskutečnila. Nervy stran předpovědí počasí, uklidňování paní ředitelky slovy „Pršet nebude!“, množství energie vložené do příprav slavnosti mezi sebou soupeřily… 

a přece se uskutečnila! Vzhledem k tomu, že jsme takovou akci pořádali poprvé, byla v našich myslích nejistota: přijdou rodiče, či nepřijdou? A oni přišli a přišlo jich mnoho a nám všem pedagogům a studentům, kteří jsme do příprav akce vložili své srdce, dovolím-li si být patetická, to udělalo nesmírnou radost. A rovněž pozitivní reakce rodičů přišedší do školní pošty nás ujistily, že je důležité být otevřen, je důležité zvát rodiče na neformální setkání, je důležité budovat „vopravdu pěkný vztahy“, neboť to je alfa a omega všeho. 

Takže milí rodiče a další příznivci našeho gymnázia, děkujeme vám, že jste pozitivně zareagovali na naše pozvání, aktivně se podíleli na příjemné atmosféře a byli jste shovívaví vůči případným nedostatkům.

Fotografie na FB